OPENDEURWEEK 23 - 29 SEPT

28 Augustus 2019

Nieuw schooljaar, nieuw ritme, nieuwe voornemens! De laatste week van september (23 t.e.m. 29) zet Thermae Sports haar deuren opnieuw open voor iedereen die graag een dagje investeert in zichzelf. Tijdens die week mag je gedurende een volledige dag genieten van alle faciliteiten! Probeer een van de vele groepslessen uit, train individueel in de fitnesszaal, trek een baantje in het zwembad, speel een spelletje tennis, daag je vrienden uit voor een wedstrijdje padel of geniet simpelweg van onze wellnessruimte.

Vind je het proberen van een nieuwe groepsles een beetje eng? Je hoeft niet te vrezen, want tijdens de opendeurweek lanceren we de nieuwe edities van onze Les Mills lessen waardoor het voor iedereen onbekend terrein zal zijn. Bovendien bepaal je steeds zelf je tempo!   

Op voorhand inschrijven voor onze opendeurweek is niet verplicht, maar als je aan een groepsles wenst deel te nemen, raden we je wel aan om je plekje te reserveren aan de balie van de club, via mail naar events@thermae.com of telefonisch op het nummer 02 305 43 04. Ook indien je graag een potje tennis of padel speelt, geef je ons best op voorhand een seintje.

WEDSTRIJD VOOR LEDEN

Wil je als lid graag familie en vrienden uitnodigen om samen een sportief dagje door te brengen? In de club vind je op verschillende plaatsen onderstaande uitnodigingskaarten om aan hen uit te delen. Kan je nadien je gasten warm maken om zich ook lid te maken, dan sport je volgend jaar misschien wel gratis en voor niets! De persoon die namelijk het grootste aantal nieuwe leden aanbrengt, gaat aan de haal met een all-in jaarabonnement (t.w.v. € 910)*.

*Voorwaarden:

Actie enkel geldig voor actieve leden van Thermae Sports Merchtem. Voor deze wedstrijd wordt er rekening gehouden met het aantal nieuw aangebrachte leden, niet met het type abonnement dat het aangebrachte lid aankoopt. Onder nieuw lid verstaat men iemand die de afgelopen 3 maanden geen actief abonnement meer heeft gehad.