In Thermae Grimbergen kan je twee verschillende privésauna's huren. Ze beschikken allebei over een jacuzzi, een stoombad en een unieke combisauna. Deze combisauna is een door ons ontworpen mix van een infraroodsauna en een gewone sauna. Er is ook een verwarmde, stenen rustbank.

Privésauna Cleopatra kreeg een Egyptisch tintje met prachtige decoraties door onze huiskunstenaar Roberto. Van privésauna Yasmine maakt hij dan weer een Oosters paradijs. Beide privésauna's kunnen met twee personen gehuurd worden.

Je kan in de privésauna's ook genieten van een massage tijdens je ontspanningsmoment. Vooral de hamammassage is hier zeer gegeerd. Bekijk de andere mogelijkheden op onze site, gelaatsverzorgingen raden we aan om vlak voor of na je sessie in de privésauna te reserveren.

Ook iets kleins eten of drinken kan in de privésauna, voor een uitgebreid menu kan je vooraf of nadien in het restaurant van de thermen zelf terecht.

Cadeaubonactie van 01/12/2018 tot en met 31/12/2018

Per aankoopschijf van 100 euro cadeaubonnen krijg je 1 gratis dagpas (6 maanden geldig, niet geldig op zaterdag, zondag, feestdagen en tijdens schoolvakanties). Cadeaubonnen en de gratis dagpassen zijn geldig vanaf de dag na aankoop.