In ons kuuroord word je van top tot teen gepamperd! We blikken terug op meer dan 20 jaar ervaring in de beautysector, gaande van kleine gelaatsbehandelingen, manicures, pedicures en peelings tot uitgebreide verzorgingen, lichaams- en andere massages met hulpstukken zoals hot stones, hout, bamboestokken, kruidenstempels, lava shells, enzovoort.

Onze professionele schoonheidsspecialistes en masseurs worden op regelmatige basis opgeleid en gebruiken dag in dag uit hun expertise om je eens goed te verwennen. De schoonheidsbehandelingen worden door een vrouw uitgevoerd, de massages door zowel mannen als vrouwen. Wie wil, kan bovendien op hetzelfde ogenblik in duo verzorgd worden! Vergeet je voorkeur niet door te geven bij je reservatie.

Is een massage of verzorging iets nieuws voor jou of geraak je er niet helemaal uit? Kijk dan even tussen onze aanraders of onder de rubriek "meest geboekt"!

Je kan je ook laten verzorgen zonder gebruik te maken van onze publieke wellnessfaciliteiten. Als je dat wel wenst te doen, kijk dan zeker eens naar onze arrangementen, die zijn vaak een stuk voordeliger!