Thermae Grimbergen is een uniek wellnesscentrum met meer dan 20 jaar ervaring. In de loop der jaren werd het kuuroord regelmatig vernieuwd, enkele jaren geleden kwam er een prachtig groen domein bij. Het saunacomplex bestaat uit twee delen. In Aquarius kuur je naakt, Sabai is er voor wie liever in badpak tot rust komt. Maak je dagje wellness compleet met een heerlijke massage of een zalige gelaatsverzorging of blijf overnachten in ons wellnesshotel.

* Het studententarief (13,50 euro) is geldig voor studenten tussen 12 en 25 jaar op dinsdag, woensdag en donderdag. Op vertoon van identiteitskaart voor 12 - 18 jaar of op vertoon van een geldige studentenkaart voor 18 - 25 jaar (voltijdse opleidingen). Niet geldig op feestdagen en tijdens de schoolvakanties (herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie). Wel geldig tijdens de zomervakantie.

** Kinderen zijn toegelaten in ons centrum vanaf 6 jaar. Zij dienen de rust van het centrum te respecteren en onder permanent toezicht en verantwoordelijkheid van hun ouder(s) te zijn. We zullen je bij aankomst in de thermen vragen om hiervoor een document te ondertekenen.